Din IT-leverandør

Vi har IT-kompetanse og hjelper deg med de riktige teknologivalgene

Filosofien vår er enkel; foreta veloverveide teknologivalg, velge langsiktige samarbeidspartnere på teknologi og tjenester, og knytte til oss engasjerte medarbeidere med riktig kunnskap og holdninger. Med det som fundament, nyter kundene våre godt av IT-løsninger som alltid fungerer, til forutsigbare kostnader og høy sikkerhet. Den oppskriften har gitt oss nye kunder og stadig flere oppdrag siden starten i 2002.

Informasjonsteknologi er en fantastisk ting. Når den fungerer. Det er det vi i Teknograd jobber med; å sørge for at du som er kunde får maksimalt utbytte av teknologien. Seksten år i bransjen har lært oss mye, både om teknologi og om samarbeid. Vi som jobber her er lidenskapelig opptatt av IT, en lidenskap som har fulgt oss helt fra gutterommet. Vi simpelthen elsker å få ting til å ”funke”! Erfaringen har også lært oss at vi sjelden gjør en optimal jobb hvis ikke kjemien og tilliten er på plass i et kundeforhold. Det handler om samarbeid. Og det handler om å gjøre hverandre gode. Da kan vi flytte fjell. Det har vi gjort sammen med mange av våre kunder, helt siden starten i 2002. Og det skal vi gjøre i årene som kommer.

Reklamebyrået Ernö er bare én av mange bedrifter som opplever en enklere IT-hverdag ved å velge Teknograd som IT-leverandør.

Som kunde av Teknograd skal du oppleve at:

  • Teknologien spiller på lag med medarbeiderne og kjernevirksomheten din
  • Den alltid er tilgjengelig og på riktig nivå, uten at du egentlig tenker over det. Det gjelder enten du befinner deg på kontoret, i bilen, i kundemøter eller på reise
  • Du må ikke kaste ut de siste års IT-investeringer. Tvert i mot, vi tar alltid hensyn til eksisterende IT-løsninger, forutsetninger og behov
  • I mange tilfeller bidrar vi til å forlenge levetiden for utstyret bedriften allerede har
  • Vi har IT-kompetanse til å lede deg inn i fremtiden.

Teknograd leverer IT-løsninger til små og mellomstore selskaper i Østlandsområdet. Kundene våre tilhører ulike bransjer og bruker ulike verktøy. De verdsetter vår IT-kompetanse høyt.

Noen kunder overlater alt av IT til oss, mens andre beholder enkelte løsninger eller funksjoner i eget hus. Felles for dem er at de kan bruke ressursene på kjernevirksomheten og at IT gir den veksten og fordelene som var utgangspunktet for investeringene.

Kontakt meg for en prat

Tillit og samarbeidIT-driftSkytjenester og hostingBedriftens IT-fremtid


Les også