Teknograd deltok på IFRA 2013

ifra2013_1

IFRA-messen ble arrangert i Berlin 7 – 9. oktober. Teknograd deltok på standen til Digital Collections, der vi viste hvordan DC-X kan være hele organisasjonens sentrale informasjonslager, tilgjengelig for alle medarbeidere. En rekke norske redaksjoner har tatt i bruk DC-X som profesjonell DAM-løsning (Digital Asset Management) og oppnådd store besparelser i form av redusert tidsbruk og bedre arbeidsflyt, både i papirbaserte og digitale kanaler

Opplev nyhetene i DC-X

DC-X gjennomgår kontinuerlig utvikling, og er tilgjengelig for brukerne på alle typer maskinvare, inkludert nettbrett og andre håndholdte enheter. På IFRA ble systemet vist som en komplett løsning for sentralisert lagring for alle medarbeidere i eller utenfor egen organisasjon. Interessen under IFRA var stor, der det særlig ble lagt vekt på hvordan DC-X fungerer uavhengig av output, det vil si like smidig mot digitale såvel som papirbaserte kanaler. En viktig nyhet er bruken av Content-X, og en helt ny artikkel-editor, som sammen med Content-X gjør systemet til et toveis kommunikasjonssystem mot Adobe Indesign. For webpublisering av bilder, kan DC-X knyttes mot FSI Server for publisering av bilder via URL i den størrelse man ønsker, tilpasset den plattformen det skal fremvises på. Ved hjelp av denne unike løsningen slipper man å laste ned og skalere bildene før publisering.

Mediehåndtering for profesjonelle

DC-X fra Digital Collections er en nettbasert tjeneste for håndtering av digitale mediefiler. Redaksjoner som NHST Media (Dagens Næringsliv) og VG bruker denne, likeledes fagredaksjoner som IDG (Computerworld) og Norges Luftsportsforbund (Flynytt) samt markedsavdelinger i selskaper som Europris og Yara. Løsningen håndterer alle filtyper og gjør det enkelt å lagre, søke og gjenbruke digitale mediefiler. Teknograd er norsk distributør for DC og har nærmere 20 kunder som har tatt i bruk DC-løsningene i Norge og Sverige. Løsningen leveres med forutsigbare kostnader og dataene lagres med høyeste sikkerhetskrav.