Mediegalleri

mediearkiv

Mediearkiv for alle behov

Alle bilder og øvrige mediefiler på ett sted, søkbart og tilgjengelig rett fra nettleseren? Med Mediegalleri er det virkeligheten. Denne digitale mediabanken er tilpasset markedsavdelinger og andre som ønsker orden i kaoset av digitale filer.

starsTjenestebasert
Vårt mediearkiv/bildebank er en tjenestebasert løsning, såkalt SaaS (Software as a Service), som betyr at mediabankens tekniske løsning driftes trygt i Teknograds datasenter og alltid er tilgjengelig via nettleser. Brukerne har passordbeskyttet innlogging til mediabanken, og behøver ikke tenke på IT-problemstillinger som administrasjon, backup, serverteknologi og programvare. De kan også ha ulike rettigheter, for eksempel kan noen brukere kun ha tilgang til nedlasting mens andre kan ha tilgang til å laste opp og slette materiell, legge inn søkeinformasjon og andre oppgaver. Dette administreres enkelt av bedriftens administrator. Man kan også inkludere brukere utenfor egen organisasjon, eksempelvis hos reklamebyrå eller forhandlere.

søkSøkbart og enkelt
Mediabanken er tilgjengelig på ulike nivåer, og kan oppgraderes og skaleres ved behov. Den håndterer alle de mest brukte filformatene, og filinformasjonen (Metadata) kan oppdateres kontinuerlig. Mange kameraer lagrer informasjon om dato/tid, eksponeringsdata, steds-informasjon (ved hjelp av GPS-teknologi) og annet, og denne ivaretas også av mediabanken. Teknologien baserer seg på såkalt Single Source Imaging, dvs at hvert dokument kun lagres i én utgave. En stor fordel er at hvert bilde har en unik URL, som man kan linke direkte til når bilder skal publiseres på websider, digitale nyhetsbrev og ellers hvor det benyttes web-teknologi. Det gjør denne løsningen spesielt velegnet for å utarbeide digitale kataloger, nettsider med mange bilder, oppslagsverk, vareregistre etc. Løsningen er mye mer enn et bildearkiv! Den holder orden på alle typer filer, e-post, video, produktkataloger med mer, og kan enkelt integreres med en web2print-løsning for effektiv og kvalitetssikret produksjon av trykksaker.

mediearkivEt nivå tilpasset bedriften
Teknograd har arbeidet med mediabankløsninger for næringsliv, mediehus, aviser og andre nyhetsformidlere i en årrekke. For selskaper med mange produkter og stor gjenbruk av materiell, er det mye å tjene på å investere i en mediabank. Mediearkivet er tilgjengelig i tre nivåer, avhengig av behov og antall brukere, i tillegg til to nivåer for profesjonelle mediehus. Ved oppgradering til nytt nivå ivaretas eksisterende data og bildeinformasjon.

Ta kontakt med oss!