Rett bilde, alltid!

Bildedatabaser

bildeskalering

Rett bilde til alle anledninger

Ett bilde, mange versjoner. Det er virkeligheten for mange som ønsker å oppnå en perfekt bildevisning på ulike enheter og skjermkvaliteter.

I praksis medfører det ofte manuell tilpasning av hvert bilde for å optimalisere det til mobil-appen, lesebrettet, storskjermen eller en annen brukerflate. Slik behøver det ikke være, for Teknograd tilbyr teknologi som tilpasser bildet ”on-the-fly” til ulike formål. Stadig flere nettsider, apper og annet benytter såkalt responsivt design, det betyr at informasjonen tilpasses brukerens enhet. Med Teknograds bildeteknologi utnytter du dette til fulle – uten manuelt arbeid!

Vi har allerede skreddersydd on-the-fly bildetilpasning for flere av våre kunder. I praksis ligger bildet hele tiden lagret på en bildeserver, og en unik URL (nettadresse) henter hvert bilde og tilpasser det. På den måten hentes også alltid siste versjon av bildet i databasen, uten at URL-en behøver å endres. Teknograd har aktuell teknologi for store og små bildebrukere, og setter deg gjerne i kontakt med selskaper som allerede bruker løsningene. Målgruppen din bruker sannsynligvis ulike enheter og skjermer. Nå kan du presentere rett bilde til alle anledninger, mye enklere enn du forestilte deg. Kontakt oss i dag, så bruker du mindre tid på bildetilpasning i fremtiden!

Kontakt oss på:
telefon: 22 64 45 00
epost: support@teknograd.no