Fordeler med virtuelt kontor

fly

Mange fordeler med virtuelt kontor

Stadig flere oppdager fordelene med virtuell kontorløsning. Med Teknograds løsning er kontorapplikasjonene alltid tilgjengelig, uansett hvor brukerne befinner seg og hvilken klientmaskin de bruker.

Citrix-plattform
Teknograds virtuelle kontorløsning bygger på den solide plattformen Citrix, i tillegg til at vi har gjort forbedringer og tilpasninger som kundene våre nyter godt av. Hele løsningen driftes av Teknograd, slik at kundene slipper å tenke på backup, linjekapasitet, lisenshåndtering, viruskontroll, brannmur og andre driftsspørsmål. Nå tilbys den i versjon 6.5, med bedre skalerbarhet, fleksibilitet og dynamikk enn noen gang. Noe av det beste med en virtuell kontorløsning er at all prosessering foregår på serveren, og det kun er skjermbildet som overføres til brukerens maskin. Dermed reduseres kravet til maskinytelse og linjekapasitet vesentlig, og i praksis kan man gjerne benytte PC-er som normalt ville vært klare for utskifting. Fleksibilitet er et nøkkelord; her kan du like gjerne benytte Mac som Windows- eller Linux-baserte maskiner. Desktopen vil uansett se identisk ut, og alle applikasjoner og lagrede data er tilgjengelig til enhver tid!

Alltid tilgang til sin desktop
Teknograds virtuelle kontorløsning egner seg for de aller fleste applikasjoner i vanlige kontormiljøer. Løsningen kan også kombineres med programvare installert lokalt, om enkelte brukere skal kjøre videoredigering eller andre krevende spesialløsninger som ikke er egnet for virtualisering. Ved å la oss drifte serveren hvor alt kjøres, reduserer bedriften kravene til egne IT-ressurser til et minimum. Brukeren logger på via nettleser, like gjerne med en iPad som med en PC, og får på et øyeblikk tilgang til sin vanlige desktop.

Kontakt oss nå!
Teknograd har høy kompetanse og lang erfaring med Citrix og virtuelle kontorløsninger, og tilbyr forbedringer og tilpasninger som gir våre kunder ekstra fordeler. Samtidig har vi infrastrukturen i form av serverpark, datasenter, linjekapasitet, sikkerhetsløsninger og annet. Kontakt oss i dag for mer informasjon om virtuelt kontor – det er både tid, ressurser og penger å spare!

Ta kontakt med oss!