Adobe i skyen

creative cloud

Adobe i skyen for hele arbeidsgruppen

creative cloud

Bruker dere Photoshop, InDesign, Dreamweaver, Flash, Bridge, Acrobat eller andre av Adobes store utvalg av kreative verktøy? Med Adobe Creative Cloud for arbeidsgrupper har dere tilgang til både verktøy og arbeidsfilene i skyen.

Alltid nyeste versjon
Adobe Creative Cloud forenkler alt for dere som arbeider med Adobes verktøy. For noen hundrelapper i måneden får dere tilgang til samtlige Adobe-verktøy i CS6, i tillegg har dere en felles lagringsplass for alle jobbene. Dette er den nye måten å arbeide på, der dere ikke trenger å forholde dere til lisensiering, programversjoner og fysiske programpakker. Fra Creative Cloud kan dere enkelt arbeide med de CS6-applikasjonene dere ønsker på Mac- eller Windows-plattform.

Del arbeidet i skyen
Creative Cloud gir store fordeler for dere som arbeider sammen i kreative team. Her er det utrolig enkelt å dele arbeidet med kolleger eller kunder. Arbeidet arkiveres i skyen, er tilgjengelig uavhengig av maskinvare og hvor dere befinner dere, og kan også gjøres tilgjengelig for kunder og samarbeidspartnere. På toppen av det hele kan dere få online tilgang til Adobes ekspertise ved spesielle behov, direkte mens dere utfører oppgavene. Teknograd har lang erfaring med Adobes verktøy.

Teknograd har lang erfaring og bred kunnskap relatert til Adobes mange verktøy. I tillegg vet vi hvordan kundene får best mulig utbytte av skyløsninger. Vi ordner alt for deg – bestill Creative Cloud for arbeidsgrupper gjennom Teknograd nå! Da får dere også alt på én faktura og har en samarbeidspartner som hjelper dere uansett hva som oppstår.

Ta steget ut i skyen med Adobe! Enklere, rimeligere og bedre, til forutsigbare kostnader.

Samtlige Adobe CS6-applikasjoner er tilgjengelig gjennom Creative Cloud.
Adobe Photoshop CS6 Extended
Adobe Illustrator CS6
Adobe Muse
Adobe InDesign CS6
Adobe Photoshop Lightroom 4
Adobe Publishing Suite, Single Edition
Adobe Dreamweaver CS6
Adobe Acrobat XI Pro
Adobe Flash Professional CS6
Adobe Flash Builder 4.7 Premium Edition
Adobe Edge Tools
Adobe Fireworks CS6
Adobe Game Developer Tools
Adobe Premiere Pro CS6
Adobe Prelude CS6
Adobe Encore CS6
Adobe Bridge CS6
Adobe Media Encoder CS6
Adobe Photoshop Touch
Adobe Ideas