Nye fjes i Teknograd

Siden sist har Teknograd ansatt to nye personer. Vi ønsker velkommen til Cato og Radu:

Lars Cato L.Larsen

Lars Cato L. Larsen

Cato Larsen

Cato er ansatt i Teknograd som systemadministrator på avdelingen for Datasenterdrift. Cato er 32 år og bosatt i gangavstand fra jobben i Oslo sentrum. Han kom til oss fra jobb i England der han, sammen med 5 andre, hadde ansvaret for drift og programdistribusjon på en samling videregående skoler (Activate Learning). De betjente hele 20.000 brukere fordelt på 10.000 klienter og 5 lokasjoner. Før det jobbet Cato hos Forsvaret, Visma og Steria. I Teknograd trives han veldig godt – ”her er det mange spennende utfordringer, godt miljø og dyktige medarbeidere”, sier han. Han mener at forholdene ligger godt til rette for å utvikle seg og det er viktig for Cato.

 

Radu Ariton

Radu

Radu Ariton

I januar kunne vi ønske Radu Ariton velkommen til oss i Teknograd. Du vil finne Radu på vår ServiceDesk og han ser frem til å hjelpe våre kunder med små og store utfordringer i hverdagen. Han kommer fra en stilling som PC-tekniker og kundebehandler hos Elkjøp. Radu er 26 år, bor i Asker med sin samboer og kom til Norge fra Romania da han var 5 år.
Radus fritidsinteresse er spill; StarCarft, League of Legends, Battlefield og Hearthstone for å nevne noen. Han er ingen hvemsomhelst her, han har blant annet vært norges beste i StarCraft.