Fem smarte tilleggsprodukter for deg som bruker Mac

Belkin Thunderbolt Dock:

Mangedobler ytelsen

belkin1_wide

Smart sak som mangedobler hastigheten til Firewire, Ethernet, USB med mer. Thunderbolt kabel medfølger, det er den eneste kabelen du kobler til Mac-en din. Fra Thunderbolt-enheten har du så 8 utganger med topp ytelse, inkludert Firewire, 3 x USB 3.0, Ethernet, headsett og mikrofon. Du får en enklere hverdag, og når du skal ta med deg din bærbare Mac, er det kun én kabel du trenger å koble fra.

 

Twelvesouth Backpack

For deg som liker orden

twelvesoft1_wide

Irriterer du deg over at enheter som hub-er og bærbare harddisker blir liggende løst, når du egentlig kunne tenkt deg å ha det rent og ryddig på arbeidsbordet? Denne smarte hyllen er løsningen, den plasseres enkelt der du ønsker det, for eksempel på baksiden av Mac-en din. Den festes med to klemmer, og vips! så er det litt mer orden.

 

Logitech Performance Mouse MX

Mus som skremmer katta

logitech1_wide

Hvorfor bruke musen kun til å peke, klikke og scrolle? Med denne kraftige supermusen fra Logitech kan du enkelt veksle mellom programmer og vinduer, bla deg hurtig gjennom nettsider, zoome inn og ut pluss mye annet. De fire fingerknappene kan du selv programmere med ønsket funksjonalitet, i en trådløs mus som er ergonomisk optimalisert for å brukes hver eneste dag.

 

Twelvesouth MagicWand

Det beste fra to verdener

twelvesoft2_wide

Denne smarte saken kobler sammen Apples trådløse tastatur og magic trackpad, slik at du får alt i én enhet. Den er laget i polykarbon (samme som MacBook) og  veier kun 45 gram. Du kan selv velge om Trackpad skal plasseres på høyre eller venstre side av tastaturet, slik at du får alt i samme enhet for bruk i alle arbeidsstillinger. Bruk gjerne Trackpad i kombinasjon med mus, slik at du kan utføre for eksempel PhotoShop-arbeid med begge hendene.

 

Hengedocks Horizontal Docking Station

Perfekt docking for MacBook Pro 15″

hengedock2_wide

Hengedocks kommer snart med en suveren dockingstasjon for deg som har MacBook Pro med 15″ retinaskjerm. Her er støtte for opptil tre eksterne skjermer og 14 utganger. Vi lover økt produktivitet og mer orden på arbeidsbordet. To lydutganger, FireWire 800, 6xUSB 3.0, Ethernet, 3xVideo, SD-kort.

Kontakt salgsavdelingen i Teknograd for priser, bestilling og leveringsinformasjon.