Flying start for Naug & Venner

Naug & Venner er snart klar for nye lokaler i Rådhusgata 23B.

 

Med sterke merkevarer på kundesiden og et dusin erfarne byråmennesker med på laget, tipper vi at nystartede Naug & Venner vil bli lagt merke til fra første dag. – Det beste blir med videre, både når det gjelder medarbeidere og kunder. Det samme gjelder på IT-siden, forteller Morten Kjærnes og Lasse Breivold.

Bransjeforståelse

Når Naug & Venner flytter inn i nyoppussede lokaler i den ærverdige gården Rådhusgata 23B før sommeren, befinner alt av IT-løsninger seg i Teknograds datasenter. Teknograd håndterer alt av servere, lisensiering, arkivering, sikkerhet, web og linjer, slik at det nystartede reklamebyrået kan konsentrere seg hundre prosent om å skape oppmerksomhet for kundene sine. – Det var et enkelt valg. Gjennom flere år i Bates har Teknograd vist oss at de er en profesjonell IT-leverandør, og at de forstår hvordan et reklamebyrå arbeider. Dessuten har de høy Mac-kompetanse, og i Naug & Venner rendyrker vi Mac som arbeidsverktøy, forteller de.

Profesjonell byråløsning

Snekkeren arbeider for fullt når vi besøker Rådhusgata 23B sammen med Morten og Lasse. Snart flytter snekkeren ut, og rundt 15 erfarne reklamemennesker inn. Fra kontoret får de utsikt mot sjøen, Akershus festning og Kontraskjæret. Fiberlinjene er strukket og det er snart bare detaljene som gjenstår i lokalene som har gjennomgått en kraftig oppgradering. I likhet med mange andre av Teknograds byråkunder, har også Naug & Venner valgt en løsning som skiller mellom jobber i produksjon og arkiverte jobber, med høyeste prioritet og linjehastighet for oppdragene som er i arbeid. – Det er en løsning vi har god erfaring med, og som videreføres. Gode IT-løsninger som fungerer uavhengig av tid og sted, med høy sikkerhet og tilgjengelighet, det er en forutsetning for å drive et profesjonelt reklamebyrå. Derfor var det et enkelt valg å fortsette samarbeidet med Teknograd, sier Lasse Breivold som er selskapets IT-ressurs.

Gode historier

Hva kan eksisterende og nye kunder forvente fra Naug & Venner fremover? – Først og fremst skal vi fortsette å skape gode historier for kundene våre. Den store forskjellen fra tidligere er at det finnes så mange flere måter å fortelle historiene på, svarer de to. Noen av historiene har gått jorda rundt, som den med hunden som forsøker å løpe om kapp med en Audi Quattro på vinterføre. Det er bare å glede seg til fortsettelsen.

Morten Kjærnes og Lasse Breivold i Naug & Venner.