Flytte datarommet ut i skyen?

cloud1

Lei av høye IT-investeringer, stor driftsavdeling, nedetid og driftsproblematikk? Da er du i godt selskap, for 2013 ble året da mange bedrifter kvittet seg med datarommet for godt, til fordel for skybaserte tjenester. Teknograd har flyttet rundt 15 datarom ut til virtuelle dataservere i våre datasentre i løpet av året. Det nyter kundene godt av, i form av forutsigbare kostnader, høyere sikkerhet og tilgjengelighet 24/7.

Forutsigbarhet på alle områder
Hosting fra Teknograd innebærer at vi kjører systemene dine på virtuelle servere i våre datasentre. All prosessering og lagring skjer i Norge, i moderne datasentre der sikkerhet, linjekapasitet, maskinvare og øvrig infrastruktur er på toppnivå. Når stadig flere bedrifter og organisasjoner flytter datarommet ut i skyen, er det fordi det gir både økonomiske og driftsmessige fordeler. Samtidig reduserer det sårbarheten, i mange tilfeller skal det ikke mer enn et strømbrudd, en brann eller en bombetrussel til for å stanse virksomhetens kritiske IT-løsninger. Med systemene plassert i våre datasentre er medarbeiderne sikret tilgjengelighet til alle applikasjoner og systemer hele døgnet, samtidig er det enkelt å skalere systemet i takt med endringer i virksomheten. Vi skreddersyr en avtale for deg, som også kan inkludere lisenshåndtering, domenehåndtering, brukerstøtte og andre tjenester. Si farvel til uforutsette investeringer og servicekostnader en gang for alle!

Et strategisk valg
Dette markedet har mange aktører, og det er ikke alltid så lett å skille tilbudene fra hverandre. Mange tilbud kan se attraktive ut, mens medaljens bakside er at datasenteret ligger i land med annen lovgivning enn i Norge, at kompetansen er lav eller at sikkerheten ikke er godt nok ivaretatt. Hos Teknograd samarbeider vi med de tryggeste og mest moderne datasentrene, vi rekrutterer de dyktigste menneskene og gjør alt vi kan for å levere løsninger som alltid fungerer. Ditt valg av samarbeidspartner for IT-hosting er et strategisk valg, og et av bedriftens viktigste. Hvordan ser IT-avdelingens driftsbudsjett for 2014 ut? Snakk med oss om et alternativt budsjett, vår erfaring er at kostnadene blir lavere, løsningene mer fleksible og tilgjengeligheten bedre. Samtidig kan du frigjøre ressurser til planlegging og mer strategiske formål. Vi snakkes i 2014!