Møt oss på IFRA 2014 i Amsterdam!

Teknograd

ifra_dcx2

Møt oss på IFRA!

12.-15. oktober, Amsterdam, Nederland

Teknograd er også i år tilstede på IFRA, et av verdens største og viktigste arrangementer for avis- og mediebransjen. Der er vi å finne på stand 181 i hall 8, sammen med vår partner Digital Collections (DC). Nye og eksisterende kunder er velkommen! Gjør en forhåndsavtale med oss, så er du sikret å treffe oss.

DC-X fra Digital Collections danner plattformen for våre mediedatabaseløsninger Mediegalleri. Disse løsningene er allerede tatt i bruk hos en rekke norske avis- og mediehus samt andre selskaper med behov for tilgang og kontroll over digitalt innhold. Viktige egenskaper ved Mediegalleri er publisering i mange kanaler, tilgjengelighet 24/7, fleksibel opplasting, brukervennlig webgrensesnitt og fleksible søkemuligheter.

På IFRA har Digital Collections en egen stand med visning av ulike løsninger, i tillegg til at vi selvsagt viser deg de løsningene du er opptatt av. Blant annet viser vi:

”Content repository”

DC-X er et ”Digital Asset Management System”, som gir deg full kontroll over innholdet – både før, under og etter produksjon eller publisering. Vi viser deg hvordan DC-X kan være kjernen i din innholdsstrategi som et medie- og publiseringsuavhengig innholdslager.

DC-X brukes i dag til å håndtere innhold som tekst, ferdige avissider, bilder og markedsmateriell hos norske selskaper som Schibsted Norge, NHST Media, VG, Yara International, Europris, Norges Luftsportforbund med flere.

Content-X – Redaksjonelt verktøy med ppi og DC

Selskapene ppi Media og Digital Collections har sammen utviklet Content-X for å knytte sammen innholdsproduksjon, lagring i DC-X og produksjon i Adobe InDesign. Du blir garantert imponert over hvor enkelt det er å hente innhold fra DC-X inn i malsider i InDesign.

Avtal tid på IFRA med Peder Godvik:
peder@teknograd.no
Mob. 928 83 164
– Hall 9 – Booth 9.415