Imponerende bærbar fra HP

 

hp_folio_600

Det er sjelden vi lar oss imponere, men HP Elitebook Folio 9470m Ultrabook er et unntak. Riktignok er navnet langt, men resten av produktet er preget av enkelhet, design og riktig funksjonalitet for krevende oppgaver.

Velg selv om du vil kjøre Windows 7 eller 8, om du foretrekker SSD-disk eller Flash Cache, og hvilken batteritype du ønsker. Du merker det med en gang du tar i den; at vekten er lav, at tastaturet er utviklet for deg som skriver mye, at både skjerm- og lydkvalitet kommer fra en produsent som vet hva som kreves i det profesjonelle markedet. Når vekten likevel er presset ned i 1,61 kg, bekrefter det at HP har et av verdens beste utviklingsteam på PC-siden.

Teknograd leverer HP Elitebook Folio 9470m Ultrabook med SSD-disk for under ti tusenlapper eks mva. Det er mye for pengene, og gir rett og slett en bedre arbeidsdag. Docking-egenskapene er på plass, innlogging via SmartCard, samt flere utganger og tilknytningsmuligheter enn konkurrentene. Samtidig er den så anvendelig at du bruker den akkurat der du befinner deg.

Teknograd er Preferred Partner 2013 av HP, og vi håndterer alt for deg, inkludert igangkjøring, installasjon og annet om du ønsker det. Ved større kjøp kan vi tilby ekstra gode betingelser. Ring oss i dag for bestilling eller et godt tilbud, dette er en bærbar PC som får medarbeiderne til å glemme at det snart er sommerferie.