Vi har ansatt en ny lærling

Vi i Teknograd vil ha kontakt med unge som søker en fremtid i vår bransje og har gleden av å presentere vår nye lærling Gjyner Elmaz. Gjyner er 18 år og kommer til oss rett fra skolebenken på Kuben videregående skole (en skole som for øvrig har som visjon å utdanne morgendagens beste fagarbeidere og som i tillegg er opptatt av nær kontakt med næringslivet).

Gjyner ønsker å utvikle seg på IT-området og er glad for å ha fått en lærlingstilling hos Teknograd. Han forteller at det ikke er lett å få en stilling som lærling og at for å lykkes må man være proaktiv selv og søke masse. Teknograd ble han gjort kjent med gjennom en av veilederne på Kubens jobbsøkerkurs.

Når han nå er på plass hos oss på ServiceDesken er han beredt til å lære masse. I starten blir det litt omvisning, forteller han,-  og så vil han gradvis å få opplæring til å bli i stand til å supportere kundene våre. Det gleder han seg til!

Gjyner bor på Lindberg i Oslo og er på fritiden opptatt av å trene styrke og å spille fotball med gode venner i helgene. Det er stor fotballinteresse hos Teknograd (særlig engelsk) og vår nye lærling kan opplyse at Barcelona er hans store favoritt, og at Manchester City er det engelske laget som ligger hans hjerte nærmest.