Hva kan vi gjøre for deg?

Umbrella

devices

Hva kan vi gjøre for deg?

Ulike bedrifter har ulike behov for IT-støtte. Dette kjenner vi godt til, og vi skreddersyr alltid et tilbud som passer den enkelte bedrift.

UmbrellaVi vil være din beste leverandør!
Dette høres kanskje veldig ambisiøst ut, men det er helt sant. I flere år har vår visjon vært ”å være kundens beste leverandør”. Det betyr at vi alltid vil gjøre det ytterste for å gjøre en god jobb slik at alle våre kunder blir fornøyde. Dette gjelder uansett om oppdraget er stort eller lite, og av langvarig eller kortvarig varighet. Vi vil at du som kunde alltid skal være fornøyd med vår jobb – enten vi har løst et brukerproblem på en arbeidsstasjon eller har tatt ansvaret for hele din IT-drift.

PåmeldingVi vil gjøre hverdagen din enklere
Vi forstår at det å velge IT-leverandør ofte kan være svært vanskelig. De fleste av våre kunder driver med helt andre ting enn IT, men de aller fleste har behov for IT og IT-baserte systemer for å gjøre jobben sin. For mange bedrifter blir IT et ”nødvendig onde”. Mange føler at dette er et område de verken har kontroll på eller nok kunnskap om. Hvilke kostnader bør man regne med? Hvordan få driftshjelp? Dette er bare noen av spørsmålene mange har og som vi kan hjelpe deg med å finne svaret på.

Du skal kunne stole på at vi gjør vårt beste for å hjelpe deg i forhold til ditt behov. Du skal ha tillit til våre tjenester, vår kunnskap og erfaring.

starsVi vil være din «Datamann»
Vi tilbyr en rekke produkter. Hos mange av våre kunder leverer vi enkeltprodukter eller mindre løsninger. Hos andre tar vi rett og slette hele ansvaret for bedriftens IT-drift. Da sørger vi for at hele dataparken fungerer, vi bistår med budsjettering, og vi løser problemer som oppstår fortløpende.

samtaleVi vil lytte til dine behov
Vår jobb er å lytte til deg som kunde, for så å foreslå løsninger etter de behov vi avdekker. Men det er til syvende og sist du som avgjør hva du ønsker at vi skal bidra med. Vi skal levere de beste produktene og løsningene som gjør hverdagen for din bedrift litt enklere.

kontakt ossKontakt oss
Dersom du tror at noen av våre produkter passer ditt behov, eller du ønsker rådgivning, tar vi gjerne et uforpliktende møte med deg. Ta kontakt med oss!