Teknograd

Vi er et IT-selskap som vil være din beste leverandør!

Teknograd AS ble stiftet i 2002, men historien starter enda tidligere enn det. Tre erfarne IT-konsulenter hadde lenge arbeidet med ideen om å etablere et IT-selskap som virkelig kunne utgjøre en forskjell for kundene og skape langsiktige kundeforhold med gevinst til begge parter. Samsvarende ideer, store mengder pågangsmot, tusenvis av arbeidstimer og et fåtall kunder som ga de første ”Teknograderne” tillit, det har gjennom årene gitt et selskap som i 2014 passerte 50 millioner kroner i omsetning.

Visjonen om å være ”kundens beste leverandør” lever sterkere enn noen gang, og forplikter våre mer enn 20 medarbeidere hver eneste dag. Belønningene kommer hele tiden, når kundene forteller om økt salg, mer effektiv produksjon eller nye oppdrag som et resultat av bedre utnyttelse og bruk av IT.

Teknograd-gründerne er fremdeles tilsluttet IT-selskapet, samtidig som ledelsen og styret er profesjonalisert i takt med veksten og utviklingen. Våre eiere er opptatt av langsiktighet, og selskapet har økonomisk ryggrad til å kunne gjøre de gode valgene i et langt perspektiv. Målet har hele tiden vært å tilby IT-tjenester på en enkel, sikker og fremtidsrettet måte til små og mellomstore selskaper på Østlandet.

For kundene våre betyr det at vi er et IT-selskap som tilbyr;

  • Tilgjengelighet uavhengig av tid og sted
  • Redusert sårbarhet
  • IT-løsninger som skaleres i takt med kundenes utvikling.
  • IT-konsulenter og medarbeidere som alltid er tilgjengelige. Ikke bare hvis noe ikke fungerer, men også når du trenger gode råd for å få enda mer ut av informasjonsteknologien.

Teknograd er et IT-selskap, lokalisert i moderne lokaler på Grønland i Oslo.

Kontakt meg for en prat

Tillit og samarbeidIT-driftSkytjenester og hostingBedriftens IT-fremtid


Les også